Pe 28 octombrie vine o zi mult așteptată, care va transforma Chișinăul într-un loc al unei parade festive a bicicletelor. În această zi va avea loc VELO HORA – un eveniment strălucitor, care nu va lăsa indiferenți toți iubitorii de curse cu bicicleta.

VELO HORA – este o oportunitate de a petrece o sâmbătă minunată în compania celor cu aceleași gânduri, bucurându-ne de atmosfera sărbătorii. Întregul oraș va prinde viață când sute de bicicliști se vor aduna la start.

Este important de menționat că în timpul VELO HORA vom fi însoțiți de poliție, asigurând siguranța tuturor participanților la eveniment. Vom trece cu mândrie pe străzile Chișinăului, luând întregul oraș sub aripa noastră biciclistă.

Invităm toți bicicliștii, indiferent de vârstă și nivelul de pregătire, să se alăture startului gratuit VELO HORA și să simtă emoția și energia acestui eveniment unic. Împreună vom crea o sărbătoare de neuitat, plină de bucurie, zâmbete și spirit biciclist.

Nu ratați ocazia de a simți puterea mișcării colective pe bicicletă, pornind împreună cu noi într-o călătorie de neuitat prin oraș. VELO HORA va deveni o amintire strălucitoare care va dăinui în inima voastră pentru mult timp.

Alăturați-vă VELO HORA și sărbătoriți împreună cu noi această sărbătoare.