Trei persoane au depus dosarul la concursul pentru funcția de director la „Moldova 1”

Consiliul de Observatori (CO) al IPNA Compania „Teleradio-Moldova” a făcut publică lista persoanelor care candidează pentru funcţia de director al postului public de televiziune Moldova 1.

Astfel, pentru această funcție se luptă directorul interimar al postului TV „Moldova 1”, Ecaterina Stratan și jurnaliștii Gheorghe Iosip și Sergiu Praporșcic.

Strategiile candidaţilor privind dezvoltarea postului public de televiziune urmează a fi publicate pe www.trm.md în zilele următoare. Ulterior va avea loc ședința de concurs.

Conform Regulamentului ad-hoc cu privire la concursul pentru funcţia de director al televiziunii publice a Companiei „Teleradio-Moldova”, Consiliul de Observatori se va întruni în ședință separată. Ulterior, va avea loc ședința de concurs pentru funcţia de director al televiziunii publice a Companiei „Teleradio-Moldova”.

Precizăm că joi, 3 august, a expirat termenul de depunere a actelor pentru participarea la concursul de ocupare a funcţiei vacante de director al TV Moldova 1.

Funcția de director al postului public de televiziune a rămas vacantă după ce Mircea Surdu, și-a anunțat demisia pe 26 iunie.