Şefa de la Educaţie Tatiana Tverdohleb şi-a dat demisia

Şefa de la Educaţie Tatiana Tverdohleb şi-a dat demisia. Se întâmplă după scandalul alimentelor alterate care a ieşit la iveală la mijlocul lunii noiembrie după care Tatiana Tverdohleb a fost suspendată din funcţie alături de toţi şefii direcţiilor teritoriale de Educaţie.

Tverdohleb a declarat, în cadrul şedinţei de ieri a primăriei că nu aşa şi-a imaginat sfârşitul carierei sale. Totodată, ea afirmă că nu are nici o legătură cu licitaţiile trucate şi scandalul alimentelor alterate.

„Mulțumesc societății civile și tuturor funcționarilor instituțiilor cu care am colaborat. Mulțumesc pentru această activitate, am să revin la activitatea de pedagog. Mulțumesc pentru înțelegere Chirtoacă, am avut o conlucrarea frumoasă”,mai precizează Tverdohleb.

„Nimeni nu e veșnic, la un moment dat fiecare pășește și închide această ușă a instituției”, a precizat primarul Dorin Chirtoacă.

La mijlocul lunii noiembrie, CNA împreună cu procurorii anticorupţie au descins la mai multe firme care livrau alimente grădiniţelor din capitală. În depozitele acestora au găsit produse alimentare expirate, de proastă calitate şi chiar alterate. Totodată, oamenii legii au făcut publice nişte interceptări telefonice din care reiese că aceste firme livrează alimente şi produse alimentare alterate în grădiniţe.