A înjunghiat un taximetrist şi i-a furat maşina. Un individ este cercetat pentru tâlhărie

A înjunghiat un taximetrist, l-a scos cu forţa din maşină şi i-a luat automobilul. Este vorba despre un individ de 23 de ani originar din Cahul care a fost reţinut de oamenii legii, iar acum este cercetat pentru tâlhărie.

Incidentul a avut loc acum câteva zile pe strada Burebista din capitală, în timp ce taximetristul staţiona pe marginea drumului. Poliţiştii au constatat că agresorul a urcat în maşină şi i-a cerut victimei să-l ducă pe o adresă. Ulterior, acesta a scos un cuţit şi l-a înjunghiat în regiunea gâtului. Victima a fost scoasă cu forţa din automobil, iar atacatorul a urcat la volan şi s-a deplasat într-o direcţie necunoscută. În scurt timp, poliţiştii au depistat automobilul părăsit în preajma locului unde a avut loc atacul.

atac

Ulterior a fost identificat şi atacatorul. Individul a fost reţinut cu ajutorul mascaţilor de la Fulger, în timp ce se deplasa pe stradă. Respectiv în cadrul percheziţiilor autorizate şi desfăşurate la domiciliul temporar al bănuitului, poliţiştii au depistat hainele cu urme de sânge şi cuţitul cu care ar fi atacat taximetristul. În cadrul audierilor bănuitul şi-a recunoscut vinovăţia.

El a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi este cercetat penal pentru tâlhărie. Conform legii, el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 10 ani.