4 tineri reţinuţi pentru că au răpit o fată. Cum s-a întâmplat totul

2 tineri cu vârstele cuprinse între 20 şi 23 de ani au fost reţinuţi de oamenii legii după ce au răpit o fată. S-a întâmplat ieri în capitală.

Poliţia a fost alertată de către mama fetei care le-a spus oamenilor legii că fiica ei în vârstă de 19 ani ar fi fost urcată cu forţa într-un automobil de către nişte tineri în preajma unui centru comercial şi până în prezent nu cunoaşte nimic despre locul aflării ei.

Astfel, forţele de ordine au constatat că în acest caz au fost implicaţi patru tineri domiciliaţi în capitală. Trei dintre aceştia au fost reţinuţi în Chişinău, iar cel de-al patrulea individ a fost reţinut în raionul Basarabeasca, unde plecase împreună cu victima la un cunoscut de-al său. El s-a dovedit a fi cu vârsta de 22 ani, care anterior ar fi avut relaţii cu tânăra de 19 ani.

În cadrul audierilor, indivizii au povestit cu lux de amănunte circumstanţele incidentului, iar fostul prieten al victimei a declarat că, ar fi recurs la acţiuni violente din cauza geloziei, victima fiind văzută în anturajul unor tineri necunoscuţi.

Toţi patru bănuiţi au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, fiind cercetaţi penal pentru răpire de persoană. Este de menţionat că doi dintre aceştia anterior au fost judecaţi pentru jaf şi huliganism, iar unul se afla în căutare pentru escrocherii.

Dacă instanţa de judecată le va recunoaşte vinovăţia, ei riscă o pedeapsă cu închisoare de la 6 ani până la 10 ani.