Din cauza lucrărilor de testare la presiunea unui tronson de rețea termică de pe bulevardul Mircea cel Batrân din Capitală, Termoelectrica anunță că mai multe blocuri vor rămâne fără apă caldă în perioada 15-25 august.

Este vorba despre mai multe blocuri locative din sectorul Ciocana al Capitalei, situate în perimetrul străzilor: Mihail Sadoveanu, bd. Mircea cel Bătrân, Petru Zadnipru, Igor Vieru, Milescu Spătaru.

Sistările sunt determinate de necesitatea executării următoarelor lucrări de întreținere și de sporire a fiabilității sistemului de alimentare centralizată cu energie termică:

Verificarea metrologică a nodurilor de evidență la Centrala Electrică cu Termoficare Sursa 1;

Reparația curentă a tuturor echipamentelor termotehnice de la CET Sursa 1;

Testul cu presiune asupra conductelor termice din cadrul CET Sursa 1 și a rețelelor termice primare DN800 care alimentează cu energie termică sectoarele Ciocana și Râșcani;

Reparația curentă a conductelor termice cu DN 800 mm.

Lucrările au drept scop îmbunătățirea fiabilității furnizării agentului termic în sezonul de încălzire 2023-2024.

„Termoelectrica S.A. cere scuze pentru incomoditățile create. În contextul celor menționate, entitatea oferă asigurări de îndeplinire a tuturor lucrărilor necesare pentru buna funcționare a întreprinderii în sezonul de termoficare 2023-2024 și își asumă angajamentul de a furniza servicii de înaltă calitate, asigurând un confort termic optim pentru consumatori”, se arată într-un comunicat oficial.