(VIDEO) Crimă înfiorătoare descoperită după 3 luni. Motivul pentru care un individ a omorât un cuplu din Ialoveni

Crimă înfiorătoare descoperită după 3 luni Un individ de 21 de ani a fost reținut de oamenii legii pentru dublu omor. Acesta și-a recunoscut vina și le-a povestit oamenilor legii în detalii cum a săvârșit crima.

Potrivit oamenilor legii, tragedia s-a produs la sfârșitul lunii septembrie, în localitatea Găureni din Ialoveni. Un bărbat a anunțat poliția după ce și-a descoperit vecinul mort. Totodată, polițiștii au depistat pe corpul bărbatului de 52 de ani semne de moarte violentă. A doua zi, un alt localnic a anunțat forțele de ordine că în preajma localității a fost descoperit cadavrul unei femei care s-a dovedit a fi soția bărbatului mort.

După 3 luni de la comiterea crimei, făptașul a fost prins. El s-a dovedit a fi un individ de 21 de ani care și-a recunoscut vina parțial. El le-a spus anchetatorilor că i-a omorât pe cei 2 soți din răzbunare, întrucât aceștia nu i-au permis fiicei lor de 18 ani să prietenească cu el. De asemenea, individul a încercat să ascundă urmele crimei și a dat foc hainelor în care a comis infracțiunea.

PE cazul dat a fost deschis un dosar penal pentru omor intenționat, iar bănuitul riscă până la 20 de ani de închisoare.