Un taximetrist a fost jefuit de propriii pasageri. Poliția a reținut 2 suspecți

2 indivizi au fost reținuți de oamenii legii, fiind suspectați că au jefuit taximetristul pe care-l chemase să-i ducă la destinație. S-a întâmplat când taximetristul a oprit ca pasagerii să coboare, iar aceștia i-au furat portofelul și camera de bord.

Potrivit poliției, incidentul a avut loc în zorii zilei. Oamenii legii au fost alertați de către victimă care le-a spus că pasagerii au coborât pe strada Marinescu din capitală, nu înainte ca să ia cu ei lucrurile furate. Cei 2 au încercat să fugă în direcții diferite ca să ducă oamenii legi pe direcții greșite.

Totuși, suspecții au fost prinși și escortați la inspectorat pentru audieri. Ei s-au dovedit a fi doi tineri cu vârstele de 23 ani şi respectiv 24 ani, domiciliaţi în Chişinău. Poliştii au stabilit că în momentul urmăririi, suspecţii au aruncat camera de bord într-un tomberon, iar portmoneul l-au aruncat în ograda unei case de locuit. Ulterior, grupa operativă venită la faţa locului au recuperat bunurile furate.

A fost iniţiată o cauză penală pentru furt, iar bănuiţii riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 20 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.