UNA DIN TOP 50 FEMEI DE SUCCES-Doina Şirikçi

…„Prefer să acționez într-un mod bine gândit și în favoarea celui de lângă mine, astfel încât să las în urma mea o emoție, o realizare.” Spune Doina..

..Îi sună telefonul și la miez de noapte, iar ea răspunde fără pic de ezitare pentru că, în acel moment, un om are nevoie de ajutor. Numele Doinei Şirikçi e cunoscut de multă lume suferindă. Fata cu părul blond și chipul de înger a fost și este pentru mulți „puntea” spre serviciile profesioniste și ultramoderne oferite de spitalele Medical Park din Turcia.

 

1.Viața și soarta au ales singure în locul meu ce trebuie să fac. Astfel, la 23 de ani am ajuns să port greul și noblețea unei misiuni care-mi aduce cu adevărat împlinire interioară. Reprezint în Republica Moldova un important complex de spitale din Turcia.

2.Medical Park este un grup din 33 de instituții Medical Park şi două spitale LivHospital. În baza acestor centre medicale, am creat echipa pe care o coordonez, cea care are grijă ca orice pacient din Republica Moldova şi din România, de la sosirea în aeroport până la plecare, să aibă parte de cele mai bune servicii medicale, de susținere psihologică, încercând să-i ajutăm indiferent de problema cu care vin. Suntem aproape de sufletele lor şi le înţelegem durerea. Știm că, de cele mai dese ori, suntem singura lor speranță.

3.Fiecare operație este pentru noi un examen. Avem emoții atât la o intervenție estetică sau una minusculă, cât și, evident, la cele complicate și riscante. Sunt copii din Republica Moldova care au suportat intervenţii medicale cu durate cuprinse între 10 și 18 ore. Dar fiecare reușită ne convinge să tindem spre și mai mult. Doar închideți ochii și imaginați-vă pentru un moment cum e să primești, peste o lună de la intervenție, din partea unei mame care nu și-a pierdut speranța, poze cu un copil care zâmbeşte…

4.Nu sunt un om ce dăruiește prea multe cuvinte, pentru că viața cuvintelor e scurtă. Prefer să acționez într-un mod bine gândit și în favoarea celui de lângă mine, astfel încât să las în urma mea o emoție, o realizare. Emoțiile și faptele ne marchează sau ne schimbă viața. Totodată, știu să comunic și să ascult…

5.Cred că fiecare persoană este liberă să aleagă dacă apelează sau nu la îmbunătățiri fizice. Foarte multe femei din Republica Moldova şi din România vin la Medical Park şi LivHospital în scopul modelării unor părți ale fizicului lor care nu le sunt pe plac, iar după intervenţie toate se întreabă acelaşi lucru: „De ce nu am făcut asta până acum?”. Or, iubirea față de sine, inclusiv față de felul în care arăți, este și un catalizator al succesului.

6.Ador orașul cu miros de mare – Istanbul. Soţul meu este cetăţean turc… O perioadă am locuit împreună la Chişinău, după care ne-am mutat acolo. Îmi plac momentele când soarele se „stinge” și se aprind luminile în această metropolă, iar noi ne plimbăm fiul pe faleză, de parcă am gusta din bucuria de a fugi desculți prin nori.

7.M-am întrebat de foarte multe ori de ce oamenii îi ocolesc pe cei care poartă măști de protecție. Avem prea multe frici, prea multe prejudecăți…

8.Până la urmă, nu contează dacă miroși a Chanel sau a levănțică, dacă îl citezi pe Coelho sau pe vecinul de la țară, e important să te poți privi în oglindă, să poţi sta față în față cu tine însuți fără a avea remușcări și oamenii care te cunosc să fie mulţumiţi de asta.

9.Nu sunt atentă la semiotica numelor oamenilor… dacă acestea le-au influențat cumva caracterul, dar știu că numele meu mi-a fost dat ca să „doinesc”.

10.Las și aici un citat care șoptește adevăruri: „Aeroporturile văd mai multe săruturi sincere decât oficiile de stare civilă. Pereții spitalelor au auzit mai multe rugăciuni decât cei ai bisericilor.”