Tipare de croitorie executate în cifre exacte și timp record. Asta face de curând designerul vestimentar, Liubovi Marcu, o antreprenoare în vârstă de 35 de ani, originară din satul Mărinești, raionul Sângerei. 17 ani i-a dedicat croitoriei, iar acum are propria afacere și numeroase comenzi din țară și străinătate. În atelierul său „Talita” din Capitală, clienții săi pot beneficia de servicii de modelare a tiparelor, elaborare, gradare și încadrarea lor. În prezent colaborează cu fabrici de croitorie, clienți care optează pentru coaserea în masă, dar și individual.

Tehnologiile și inovațiile din industria ușoară sunt pentru ea o provocare și o ajută să exceleze în domeniul său. Odată la jumătate de an, antreprenoarea merge la Moscova unde studiază orice modificare nouă apărută pe parcurs, în softul care o ajută să elaboreze zeci de tipare, într-o singură zi.

Liubovi  Marcu este femeia cu ambiție și fără frici de a evolua în meseria pe care o gestionează. Potrivit ei, anul trecut a aplicat la un grant unde a câștigat o sumă de bani, pe care i-a investit într-un ploter. Acum, tiparele sale sunt imprimate rapid, cu o gradare perfectă și erori minime.

Primele ei ținute vestimentare au fost cusute la vârsta de 18 ani. La început, acestea erau doar fuste și rochii pentru prietene. Ulterior, prin multă muncă și dedicație, Liuba și-a transformat pasiunea într-o afacere de succes…

Citiți interviul integral aici.