Noi rute de transport public pentru Codru și Bubuieci. Acestea au fost deja testate și curând urmează să fie lansate pe linie. Despre aceasta a declarat Ion Ceban. „Am testat noile rute de transport public pentru suburbia Codru. Despre aceste trasee, dar și pentru alte suburbii discutăm de mai mult timp,” a menționat primarul.

Această extindere a rețelei de transport vine în contextul în care Primăria Chișinău a adăugat zeci de unități noi de autobuze și troleibuze în parcurile urbane. „Acum avem posibilitatea deoarece completăm din această săptămână parcurile urbane de autobuze și troleibuze cu alte zeci de unități,” a declarat Ceban.

În plus față de suburbia Codru, se pare că și localitatea Bubuieci va beneficia de această extindere. Primarul a detaliat: “În suburbia Bubuieci va ajunge transportul public în două zone noi a localității. În prezent, Primăria Chișinău pregătește infrastructura rutieră.” Ion Ceban a subliniat implicarea directă a echipei Primăriei în acest proces, afirmând: “În această săptămână am fost la Bubuieci împreună cu echipa Primăriei Chișinău, am discutat cu locuitorii și am testat noile rute de autobuz.”

Extinderea rețelei de transport public subliniază angajamentul administrației locale de a oferi accesibilitate și comoditate pentru toți locuitorii municipiului Chișinău și suburbiilor sale.