Cu ocazia sărbătorilor naționale Ziua Independenței și Ziua Limbii Române, Serviciul Vamal anunță lansarea campaniei „Tricolorul Meu”, care se va desfășura în perioada 27 august – 1 septembrie 2023.

„Inițiativa celebrează valorile Republicii Moldova, prin afișarea drapelului tricolor în cele mai creative și originale moduri.

Fie că alegeți să arborați tricolorul în fața locuinței, să vă împodobiți mașinile cu steaguri tricolore sau să îmbrăcați haine în culorile naționale – fiecare gest contează și contribuie la edificarea unei comunități unite și puternice.

Vă încurajăm să vă implicați activ în campanie, să împărtășiți fotografii sau videoclipuri ale acțiunilor voastre pe rețelele de socializare, folosind hashtag-ul #TricolorulMeu.

Este un mod simplu și frumos prin care putem inspira și pe ceilalți să se alăture inițiativei noastre comune de a celebra valorile ce ne definesc ca națiune, oriunde ne-am afla.

Sărbătorind Independența și Limba Română, arătăm că suntem mândri de drumul pe care l-am parcurs și încrezători în viitorul european al Republicii Moldova.

Să facem ca „Tricolorul Meu” să fluture în întreaga țară și nu numai, demonstrând că suntem uniți în diversitate și că iubim Moldova din toată inima”, se arată în comunicatul Servicului Vamal.