Jurnal TV, prins cu mâța-n sac ! Avea datorii de milioane pentru chirie către Skytower (DOCUMENTE)

Jurnal TV are datorii de aproape 3 milioane de lei față de compania care le oferă spațiul în locațiune. Cel puțin așa reiese dintr-o serie de documente publicate de bloggerul Eugen Luchianiuc. Conform actelor trimise de către compania Capital Estate, datoria ar fi fost acumulată încă din 2012, iar ultima scrisoare de avertizare ar fi fost expediată în luna noiembrie când administrația Jurnal TV a fost avertizată că reziliază contractul de locațiune.

Potrivit documentelor publicate de bloggerul Eugen Luchianiuc, primele scrisori de avertizare precum că Jurnal TV are datorii este din octombrie 2013. Atunci, administrația televiziunii a fost avertizată că are datorii de peste 2 milioane de lei.

doc1

Al doilea document este din februarie 2014 când datoriile se apropiau de 3 milioane de lei.

doc2

Peste câteva luni, mai exact în iunie 2014, Jurnal TV avea acumulate datorii de aproape 3 milioane de lei și aproape 60 de mii de euro.

doc3

Ultimul document publicat este din luna noiembrie 2016, atunci când administrația televiziunii a fost anunțată că din cauza datoriilor acumulate, contractul va fi reziliat, iar datoriile trebuie achitate.

doc4 doc4 doc5 doc6