Individul care a intrat într-o cafenea și a ieșit cu o geacă străină a fost reținut

Individul care acum câteva zile a intrat într-o cafenea și a ieșit de acolo cu o geacă străină pe care a luat-o din cuier a fost reținut. El s-a dovedit a fi în vârstă de 32 de ani și care nu este la prima abatere de la lege.

Potrivit poliției capitalei, în cadrul audierilor, bărbatul și-a recunoscut vinovăția. Totodată, oamenii legii au stabilit că suspectul ar fi fost implicat și în alte cazuri similare care au avut loc în sectorul Botanica al capitalei. El ar fi furat dintr-un microbuz un portofel în care erau acte de identitate, carduri bancare și bani în sumă de 500 de euro.

Astfel, individul a fost plasat în arest pentru 30 de zile, iar dacă va fi găsit vinovat, el riscă amendă sau chiar până la 4 ani de închisoare.

Acum câteva zile, poliția solicita ajutorul cetățenilor la identificarea unui individ surprins de camerele de supraveghere dintr-un local cum acesta intră, se dezbracă de haina proprie, iar la ieșire trece pe lângă cuier și își ia o geacă străină, după care iese grăbit din cafenea.