INCENDIU la Botanica! La fața locului au intervenit două autospeciale

Un incendiu s-a produs ieri, 13 august, în sectorul Botanica al capitalei. O suprafaţă de aproape 40 de metri pătrați de vreascuri uscate care au fost strânse în urma intemperiilor din aprilie şi adunate pe un teren din strada Decebal,7, a ars duminică.

Potrivit unui comunicat de presă al Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, deocamdată, nu se cunoaşte cauza izbucnirii incendiului.

Pompierii au fost alertați, ieri, la ora 10 şi 32 de minute pentru a interveni la lichidarea incendiului. La fața locului pentru stingere au fost îndreptate două autospeciale. Datorită intervenției operative a echipajelor, focul nu a obținut răspândire. Incendiul a fost lichidat complet către ora 11 şi 15 minute.

Pe 24 iulie, la depozitul de crengi și arbori, colectaţi, la fel, în urma intemperiilor din aprilie, pe Stadionul Republican a izbucnit un incendiu de proporții. Suprafața afectată a fost estimată la aproape de 6 mii metri pătrați.

Şi pe 9 iulie, noaptea, un incendiu de proporții a izbucnit la o gunoiște cu crengi și frunze depozitate în sectorul Buiucani, care, la fel, au fost adunate în urma intemperiilor din aprilie.