Reglări de conturi în stilul anilor 90 în municipiul Soroca. Un bărbat ar fi ajuns la spital, după ce în amiaza zilei ar fi fost împușcat dintr-un automobil.

În urma incidentului, unul dintre ei a fost preluat de o ambulanță și a fost transportat la spital pentru a i se acorda ajutorul medical necesar, iar cel de-al doilea a fost încătușat de oamenii legii.

Incidentul ar fi avut loc în amiaza zilei de ieri, 7 februarie, pe strada Ștefan cel Mare 88 în proximitatea liceului teoretic Petru Rareș din municipiul Soroca. Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 40 de ani, care are o companie ce se ocupă cu transportul de pasageri peste hotare.

Anterior la el acasă ar fi venit un concurent de-al său ca să-și regleze conturile mai vechi avute cu acesta, soldate cu mai multe schimburi de replici între cei doi. Astăzi, în drum, i-a tăiat calea și în timp ce se afla în mașină, a efectuat o împușcătură dintr-o armă în direcția celui de-al doilea.

„La orele 12 am fost împușcat de o persoană. S-a apropiat la mașină și a tras mai multe gloanțe în mine, în mașină. Eu nu îi datorez nimic”, a povestit victima.

În urma incidentului, victima a fost preluată de o ambulanță și a fost transportat la spital pentru a i se acorda ajutorul medical necesar, iar cel de-al doilea a fost încătușat de oamenii legii.

„De urgență a fost luat la operație, are leziuni de țesut, starea este stabilă, pacientul se află în salon, pericol pentru viața nu este”, a spus medicul traumatolog, Valeriu Petrovici.

Pe cazul dat oamenii legii au pornit o cauza penală pentru tentativă de omor.

sursa