Descoperire macabră la Rezina. O femeie dispărută acum 2 ani a fot găsită îngropată într-o grădină

Descoperire macabră la Rezina. O femeie dispărută acum 2 ani a fot găsită îngropată într-o grădină. Nu se știe deocamdată cine a omorât femeia și din ce cauză a făcut-o. Totuși, oamenii legii au reținut 2 suspecți în acest sens, o femeie de 60 de ani și un bărbat de 39 de ani.

Potrivit știrilocale.md, totul a început acum 2 ani când o femeie născută în anul 1957, locuitoare a satului Stocnaia, raionul Rezina a dispărut fără urmă. După câteva zile, rudele au apelat la poliție.

Potrivit șefului-adjunct al Secției Urmărire Penală a Inspectoratului de Poliție Rezina, Victor Coadă, respectiva persoană a fost anunțată în căutare, ca fiind dispărută fără veste. Au trecut aproape doi ani de căutări, iar la 18 ianuarie, în urma investigațiilor efectuate de oamenii legii, s-a stabilit că persoana dispărută tot acest timp zăcea îngropată în grădina unei gospodării din același sat, fiind, probabil, omorâtă.

Osemintele femeii au fost deshumate și expediate la Secția medico-legală Rezina, pentru constatarea cauzei decesului și stabilirea prezenței leziunilor corporale. Rudele spun că hainele deshumate, care sunt relativ bine păstrate, aparţin persoanei dispărute.
Pe cazul dat a început urmărirea penală. Dacă vina celor doi suspecți va fi stabilită, aceștia riscă de la 15 până la 20 ani de închisoare sau detenție pe viață.