Carne în condiții greu de imaginat. Ce au descoperit polițiștii într-un local din capitală

Preparau cârnăciori în condiții greu de imaginat. Conducerea unei întreprinderi din capitală a fost amendată pentru mai multe încălcări de țin de producerea semifabricatelor, dar și condițiile în care acestea erau preparate și păstrate.

Totul a ieșit la iveală după ce oamenii legii împreună cu angajații Direcției municipale de la Agenția pentru Siguranța Alimentelor au făcut percheziții la o întreprindere ce se ocupă cu fabricarea semipreparatelor din carne.

Astfel, în cadrul verificărilor s-a costatat că materia primă, carnea era păstrată în condiții insalubre, vasele nu erau spălate, iar produsele erau de o proveniență dubioasă. Mai mult, la solicitarea oamenilor legii, administratorul întreprinderii nu a putut prezenta actele ce țin de proveniența cărnii, dar și actele ce țin de funcționarea secției de producere.

Agentul economic a fost amendat cu 10 mii de lei, iar oamenii legii au sesizat responsabilii de la Agenția pentru Protecția Consumatorului pentru a indica penalitățile de rigoare.