Aventuri nocturne. Prins la furat, a încercat să mituiască poliţiştii cu 2 mii de euro

Un individ a ajuns la inspectoratul de poliţie după ce a fost prins la furat. El a fost observat lângă un balcon al unui apartament de la parter de pe Calea Ieşilor de către patrula care se afla în zonă. Individul a încercat să fugă, însă a fost reţinut de oamenii legii.

Potrivit poliţiei, bărbatul a încercat să intre în locuinţa cu pricina. Asta după ce a pătruns în altă locuinţă, un apartament din sectorul Buiucani. Asupra lui, poliţiştii au depistat bijuterii din aur, bani în sumă de 2 600 dolari SUA şi 3 800 euro.

mita

Astfel, pentru a scăpa de pedeapsă, individul a propus poliţiştilor 2 000 de euro din cei furaţi doar ca să fie eliberat. În acest context la faţa locului a fost solicitată grupa operativă pentru documentarea lui conform legii. Ulterior acesta a mai încercat să fugă din mâinile poliţiştilor, atacându-i cu gaze lacrimogene. Respectiv au fost aplicate mijlocele speciale de reţinere, fiindu-i aplicate cătuşele din dotare.

El s-a dovedit a fi în vârstă de 27 ani, cu antecedente penale, care fusese anunţat în căutare pentru comiterea infracţiunilor similare de către Inspectoratul de Poliţie a sectorului Botanica, fiind condamnat la 9 ani de închisoare.

Respectiv el a fost reţinut şi este cercetat penal pentru furturi în proporţii mari. Bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 12 ani.