4 tineri au fost reţinuţi de oamenii legii, fiind suspectaţi de furt. Aceştia au spart un magazin de telefonie mobilă şi au furat din interior 5 tablete în valoare de circa 25 de mii de lei. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere instalate în magazin.

Potrivit poliţiei, totul s-a întâmplat în noaptea de 27 decembrie, în oraşul Străşeni. Din cercetările efectuate  de polițiști, s-a stabilit că, suspecții au spart geamurile din termopan şi au intrat în interior. Acolo au furat repede mai multe tablete şi au ieşit tot pe acolo pe unde au şi intrat.

Indivizii au fost identificați în scurt timp. Doi dintre ei au fost reţinuți în timp ce se deplasau cu un automobil pe strada Calea Basarabiei din municipiul Chişinău unde, cel mai probabil plecau să le vândă întrucât cele 5 tablete au fost găsite în maşină. Ceilalţi doi, au fost reținuți la domiciliu. Unul dintre suspecți a fost eliberat recent din Penitenciarul nr.5 – Cahul, condamnat anterior pentru infracțiuni similare.

Doi dintre tineri au fost reținuți pentru 72 de ore, iar alții doi sunt cercetați în libertate.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt, dacă vor fi găsiţi vinovaţi, bănuiţii riscă  până la 4 ani de închisoare.