Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 29 martie 2022 – 23 mai 2022, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Tighina și Sfântul Gheorghe și pe str. Tighina, tronsonul cuprins între străzile Avram Iancu și Columna.

Măsura a fost luată în scopul executării lucrărilor de reabilitare a părții carosabile și a trotuarelor.

Pe perioada executării lucrărilor, stația terminus a rutelor municipale de autobuz nr. 24, nr. 31, nr. 38 și nr. 39, se transferă pe str. Tighina, 65, pe str. Tighina, 63 – 63/6 (tronsonul cuprins între str. Mitropolit Varlaam și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt).

Pe durata efectuării lucrărilor edilitare pe străzile menționate, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Microbuzele de pe rutele nr. 103, 108, 166, 171, 174 și 190 vor circula de pe bd. Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Mitropolit Varlaam, str. Alexandr Pușkin, str. Alexandru cel Bun și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzele de pe rutele nr. 24, 31, 38 și 39 vor circula de pe str. Ismail, pe str. Mitropolit Varlaam, str. Tighina, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.