Arestat și învinuit pentru agresarea sexuală a unei minore

Un individ a fost arestat și învinuit de molestarea sexuală a unei minore. Fetița de 9 ani a fost agresată de concubinul mamei sale.

Totul a ieșit la iveală după ce fetița a fost găsită de către o locuitoare a orășelului Durlești la ușa sa, plângând. Ea i-a spus femeii că a fost agresată de către bunica ei. A fost anunțată poliția care a stabilit că minora locuia împreună cu bunica ei în Durlești, întrucât mama ei era plecată în străinătate. Micuța ar fi fugit de acasă pentru că bunica ei consuma deseori alcool și o agresa.

Totodată, în cadrul cercetărilor, oamenii legii au costatat că fetița era abuzată sexual de fostul concubin al mamei sale. Ulterior, ofiţerii de investigaţii l-au identificat şi reţinut pe individ. El s-a dovedit a din din raionul Străşeni, în vârstă de 32 ani şi locuia temporar în Chişinău. În cadrul audierilor el a declarat că fetiţa deseori îl vizita la domiciliu. El nu își recunoaște vinovăția.

Bărbatul este cercetat penal pentru acţiuni perverse, în stare de arest. Cauza penală iniţiată este administrată şi gestionată de Procuratura Capitalei. Dacă vinovăţia lui va fi demonstrată în instanţa de judecată, atunci el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani.