A dat busna într-o locuință și a bătut și jefuit proprietara. Ce riscă făptașul

A intrat într-o casă de locuit și a bătut și jefuit proprietara în vârstă de 78 de ani. Este isprava unui individ de 30 de ani reținut de oamenii legii pentru tâlhărie.

Potrivit poliției, totul s-a întâmplat acum câteva zile în sectorul Botanica al capitalei. Polițiștii au fost alertați despre săvârșirea unui atac tâlhăresc, iar la fața locului s-a deplasat grupul operativ ca să documneteze cazul.

Astfel ofiţerii de investigaţii au constatat că, în jurul orei 04.00, un individ necunoscut a pătruns în casă şi a agresat fizic proprietara, ameninţând-o cu un cuţit. A imobilizat bătrâna şi i-a luat 3500 lei, două telefoane mobile şi un laptop.

În scurt timp, poliţiştii au identificat un  suspect, care s-a dovedit a fi originar din raionul Ialoveni, în vârstă de 30 ani. El a fost încătuşat la Gara Feroviară, în momentul în care intenționa să plece din capitală.

Actualmente individul este reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru tâlhărie.  El riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 8 ani până la 10 ani.