A bătut și jefuit o tânără în plină stradă. Un individ a ajuns pe mâna oamenilor legii

Un individ de 22 de ani, originar din Ialoveni a fost reținut de oamenii legii după ce a bătut și jefuit o tânără în plină stradă. Acesta i-a furat geanta de pe umăr și a fugit într-o direcție necunoscută.

Potrivit poliției, incidentul a avut loc pe strada Petru Zadnipru din sectorul Ciocana al capitalei, puțin după miezul nopții. Victima mergea de una singură pe trotuar când, la un moment dat a observat o persoană suspectă care mergea din urma sa. Individul a atacat-o și a încercat să-i ia geanta din mână. Fata s-a împotrivit, astfel că suspectul a lovit-o și i-a luat poșeta. În geantă se aflau bani, telefonul mobil şi alte bunuri materiale în valoare de peste 7 500 lei.

Totul s-a întâmplat sub privirile a nişte trecători, care au alertat imediat Poliţia şi au intervenit la reţinerea făptaşului. Ulterior el a fost reţinut de către poliţişti în curtea unui bloc de locuit, unde încerca să se ascundă, fiind încătuşat şi escortat a Inspectorat pentru audieri. Individul a recunoscut acţiunile criminale şi într-un caz similar săvârşit anterior.

Bunurile sustrase au fst returnate victimei, iar individul reţinut pe un termen de 72 de ore şi cercetat penal pentru jaf. El riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.