Compania Halley KM și Fundația Inotek recrutează tineri specialiști pasionați de tehnologii informaționale, pentru a participa la un program de internship. Viitorii stagiari trebuie să posede cunoștințe generale în IT.


„Internshipurile constituie un instrument de conexiune între teorie și practică, oferindu-le tinerilor profesioniști oportunitatea de a-și pune în valoare cunoștințele într-un mediu real de lucru. Această experiență nu numai că adaugă valoare, ci și facilitează o înțelegere profundă a cerințelor industriei”, a spus Rodica Negru, Director Adjunct al proiectului EU4Moldova: Startup City Cahul.


Pentru a aplica la internship, candidații trebuie să completeze un formular și să prezinte CV-ul, iar ulterior, persoanele selectate vor participa la un interviu cu reprezentanții companiei. Viitorii stagiari trebuie să aibă mai mult de 18 ani și să cunoască limba română, engleză(termeni de specialitate) și italiană (nu e obligatorie, dar reprezintă un avantaj). De asemenea, tinerii trebuie să aibă posibilitatea de a lucra patru ore pe zi, timp de două luni, să fie responsabili, punctuali și flexibili.


Termenul limită de aplicare este 20 februarie, iar numărul de locuri este limitat. Nu rata șansa de a crește în carieră. Aplică aici: https://bit.ly/3OrDHSV


Stagiul de practică le va oferi tinerilor oportunitatea de a construi relații în industrie, de a fi ghidați de mentori și de a interacționa cu angajații companiei. Totodată, internshipul va contribui la dezvoltarea abilităților practice ale stagiarilor. Cei mai buni candidați vor avea posibilitatea de a se angaja în cadrul întreprinderii. Internshipul este organizat de Fundația Inotek în parteneriat cu Halley KM – companie IT, în cadrul proiectului EU4Moldova: Startup City Cahul.


EU4Moldova: Startup City Cahul este un proiect care sprijină dezvoltarea sectorului TIC și agenda reformei digitale a Republicii Moldova și încurajează parteneriatele pentru inovare din sectorul privat, sectorul public și instituțiile de învățământ.

Totodată, acesta contribuie la consolidarea capacităților startup-urilor inovatoare în diverse sectoare și pregătirea lor pentru investiții. Inițiativa este implementată în perioada 2020-2024 de ATIC, cu asistența financiară a Uniunii Europene în parteneriat cu Suedia.