INTRO: Două coliziuni groaznice s-au produs în capitală. O tânără de 26 de ani, dar și un tânăr de 20 de ani au ajuns la spital după ce au fost tamponați de mașini.

Responsabilii de la Spitalul de Urgență au declarat că pacienții sunt internați în secția terapie intensivă, în stare foarte gravă.

Unul dintre cazuri a avut loc în noaptea de 05 februarie, pe Viaductul care unește sectoarele Botanica și Centru ale capitalei. Acolo, mașina unei șoferițe de 26 de ani a fost lovită din spate de un alt automobil. Tânăra ieșise din automobilul ei, și s-a apropiat de portbagaj pentru a căuta și a instala triunghiul de avarie pe șosea, moment în care a fost tamponată de un alt automobil, fiind practic strivită între două vehicule.

DIN DECLARAȚIILE MARTORILOR: „Accident de neimaginat pe Viaduct. Eu mă apropii, acolo o tânără stă culcată, la pământ, cu ambele picioare amputate, picioarele în părți diferite ale carosabilului. Sunt șocat!”.

În urma accidentului, tânăra a fost dusă de urgență la spital și internată în reanimare. Medicii califică starea ei ca fiind gravă.

În al doilea caz, lovit de o mașină a fost un tânăr de 20 de ani, care traversa strada într-un loc neregulamentar, acea zonă fiind neiluminată. Coliziunea s-a produs pe strada Albișoara. Potrivit ofițerului de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, la volanul mașinii se afla un tânăr de 32 de ani. Imediat după impact, victima a fost dusă la spital.

Și de această dată, pietonul a fost internat la terapie intensivă.

Pe ambele cazuri au fost pornite anchete, pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-au produs accidentele rutiere.