Astrologia chineză oferă tuturor o altă perspectivă asupra vieții, atât datorită celor 12 animale zodiacale, dar și a celor cinci elemente. Anul nou chinezesc 2024 începe pe 10 februarie și aduce cu sine semnificații și energii diferite. Conform tradiției, va exista o celebrare care va avea loc timp de 15 zile.

Anul 2024 este simbolizat în cultura chineză de către dragonul de lemn. Acesta este puternic, curajos și norocos. În ceea ce privește lemnul, va aduce creștere, atât în plan personal cât și profesional și va îndemna natvii către asumarea tuturor deciziilor. Riscurile luate acum nu vor dăuna pe viitor. Cei care vor să-și prezinte calitățile de lideri sunt îndemnați să o facă cât mai curând.

Pentru nativii care se preocupă de stabilitate financiară trebuie menționat faptul că va exista o creștere în acest sens. Nu trebuie să-și mai facă griji pentru o lungă perioadă de timp. Sunt stimulați de astre să-și arate idealurile de viitor, dar și obiectivele. Cei mai mulți sunt inovativi și ambițioși. Alții vor să-și prezinte calitățile antreprenoriale, însă sunt favorizați și pe plan personal.

În 2024 avem mai mult calmitate atunci când vine vorba despre horoscopul chinezesc. Acțiunile pe care le realizează acum nativii sunt caracterizate de emoții și prudență. Dragonul de lemn își propune să ofere curaj și explorarea de noi orizonturi. Poziția socială pe care și-o doresc acum nativii va fi mult mai ușor de atins.

Chiar dacă se schimbă de fiecare dată, Anul Nou Chinezesc are loc între 21 ianuarie și 20 februarie. Conform calendarului, acesta are loc la scurt timp după a doua Lună Nouă ce începe după solstițiul de iarnă. Este un moment ce se bazează pe date exacte și observații specifice ale Lunii, arată timesofindia.com. Printre superstiții există și aceea că oamenii trebuie să poarte haine noi, asta pentru că aceste momente le vor influența mersul lucrurilor în viitor. În Ajung, oamenii sunt cuvinte de mulțumire pentru cei dragi.

Dacă nativii vor să înceapă în această perioadă proiecte noi la locul de muncă sunt sfătuiți să o facă pentru că totul le va merge conform planurilor începute. De asemenea, chinezii consideră că așa cum se comportă la început de an, vor continua și pe parcurs. Sărbătoarea Primăverii este o zi în care aceștia sunt recunoscători pentru tot ceea ce au primit de-a lungul timpului

Cum sunt afectate zodiile chinezești de Noul An Lunar în 2024. Când va avea loc marele eveniment.

Conform specialiștilor în astrologie, persoanele născute în anii Dragonului de Lemn sunt practici, inteligenți și atenții la detalii. Au idei inovatoare și vor să pună totul în aplicare. Visurile pe care și le creează vor deveni întotdeauna realitate, asta pentru că sunt dedicați, spun cei de la sydney.edu.au. Generoși din fire, vor dărui și celorlalți din câștigurile lor.

Anii Dragonului de Lemn sunt: 16 februarie 1904 – 3 februarie 1905; 13 februarie 1964 – 1 februarie 1965; 10 februarie 2024 – 28 februarie 2025. Printre personalitățile născute în anii Dragonului de Lemn de numără: Sandra Bullock, Monica Bellucci, Marisa Tomei, Elle Macpherson, Vivica A.Fox, Salvadori Dali, Lenny Kravitz, Russell Crowe, David Spade, Keanu Reeves, Matt Dillon, C.C. Cath, David Cross.

sursa