Fără zile de odihnă. Muncitorii Î.M. Regia „EXDRUPO” au mărit turațiile procesului de lichidare a situațiilor de avariere de pe drumurile publice municipale, inclusiv prin frezarea și plombarea acoperișului asfaltic, în vederea asigurării unui nivel înalt al infrastructurii rutiere din municipiul Chișinău.

Astfel, astăzi, muncitorii Î.M. Regia „EXDRUPO” au intervenit pe străzile: Alexei Mateevici, Alexandr Pușkin, Constantin Tănase, Mihail Sadoveanu și drumul Băcioiului.

„În paralel, au loc și acțiuni de reparație a rosturilor de pe estacada Sîngera, de salubrizare a străzilor, de întreținere a canalizării pluviale, iar în timpul nopții, urmând să fie aplicat marcajul rutier pe străzile sus-menționate”, a adăugat Primarul General, Ion Ceban.

De asemenea, precizăm că, muncitorii companiilor contractate de Direcția Generală Mobilitate Urbană continuă lucrările de reparație capitală a podului din str. Mihai Viteazul, precum și cele de reabilitare a trotuarelor de pe bd. Renașterii Naționale și bd. Decebal.

Primăria Chișinău solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.