Primăria municipiului Chișinău aduce vestea lansării troleibuzului dedicat Anului Tineretului în Chișinău 2023. Începând din data de 6 iunie, unitatea de transport va circula pe ruta nr. 22, devenind un loc de informare și promovare a activităților destinate tinerilor.

Primarul Ion Ceban a subliniat importanța acestei inițiative și angajamentul autorităților în dezvoltarea și sprijinirea tinerilor: “Prin lansarea troleibuzului dedicat Anului Tineretului, ne dorim să evidențiem importanța dezvoltării și susținerii tinerilor în comunitatea noastră. Acest troleibuz va fi un loc în care vor fi afișate cele mai importante anunțuri pentru tineri, oferindu-le informațiile necesare pentru a se implica în activități și programe destinate lor.”

De-a lungul întregului an 2023, Primăria Chișinău are planificate peste 50 de activități și programe speciale pentru tinerii din Capitală. Aceste inițiative sunt menite să ofere oportunități și să creeze condiții favorabile pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerilor: “Punem accent pe dezvoltarea tinerilor și pe oferirea tuturor oportunităților și condițiilor necesare, pentru ca aceștia să își poată atinge potențialul maxim. Anul Tineretului va fi marcat de evenimente diverse, traininguri, concursuri și alte activități menite să încurajeze tinerii să se implice activ în viața comunității și să-și dezvolte abilitățile”, a adăugat primarul.

Lansarea troleibuzului dedicat Anului Tineretului reprezintă un pas important în direcția sprijinirii și promovării tinerilor din Chișinău, oferindu-le un mijloc de informare și comunicare eficient în ceea ce privește evenimentele și programele destinate lor. Primăria Chișinău continuă să investească în dezvoltarea tinerilor și să creeze condiții favorabile pentru creșterea lor personală și implicarea activă în comunitate.