Poliţia în acţiune. Mai multe percheziţii şi reţineri au fost operate de oamenii legii

Zeci de percheziţii, unelel soldate cu reţineri au avut loc în ultimele 2 zile. Măsurile s-au desfăşurat cu ajutorul mascaţilor de la Fulger, iar pe lângă percheziţii, oamenii legii au întocmit peste 500 de procese verbale cu privire la contravenţii.

Astfel pe parcursul a două zile poliţiştii au descoperit 72 de infracţiuni, au reţinut 37 de persoane bănuite de infracţiuni comise anterior, au localizat şi reţinut 20 de persoane aflate în urmărire penală, 26 de debitori de stat, au relevat şi documentat 7 infracţiuni legate de droguri cu efectuarea percheziţiilor autorizate, la fel au fost reţinute cinci grupări criminale specializate în furturi din locuinţe, jafuri stradale şi trafic ilicit de substanţe narcotice.

Ofiţerii de investigaţii au îndeplinit circa o sută de măsuri concrete de prevenire a infracţionalităţii, atât ziua cât şi pe timp de noapte, privind combaterea furturilor din automobile, din locuinţe, din buzunare în timpul deplasării cu transportul public urban, precum şi combaterea jafurilor stradale.