Pâinea socială nu va mai putea fi cumpărată, de azi, la prețul de un leu, în rețeaua de magazine „Merișor”, așa cum a fost în ultimii ani. Asta după modificarea legislației, care acum stabilește că niciun produs nu poate fi vândut sub prețul de cost. Despre asta a anunțat liderul Partidului ”ȘOR”, Ilan Șor.

El a acuzat-o pe Maia Sandu că distruge tot ce a făcut echipa sa în sprijinul poporului.

„Cu regret, vă anunț că Maia Sandu și gruparea PAS au votat în Parlament și au promulgat legea care, de fapt, le interzice magazinelor sociale să vândă pâinea la prețul de un leu. Prin asta, această nemernică, practic, fură din gura oamenilor ultima bucată de pâine. Conducerea magazinelor sociale m-a informat că, de mâine, în conformitate cu legea votată de majoritatea parlamentară PAS și promulgată de Sandu, nu mai este în drept să vândă pâinea socială cu doar un leu. Cu regret, constatăm că actualul regim aduce poporul la moarte”, a subliniat Ilan Șor.

El a mai anunțat că le-a cerut colegilor din fracțiunea parlamentară să pregătească de urgență o inițiativă privind abrogarea legii votate de PAS și promulgate de Maia Sandu.

„Totuși, înțelegem că PAS face totul pentru a nu admite anularea acestei legi. Îi voi chema în curând pe toți oamenii pentru care acest proiect, ca și toate celelalte făcute de echipa noastră, este important, să iasă și să spună un „Nu!” hotărât. Trebuie să doborâm acest regim. În caz contrar, acest regim va doborî poporul Republicii Moldova”, a concluzionat Ilan Șor.

sursa