Oamenii legii au depistat grave încălcări în cinci cluburi din capitală: Prostituate, băuturi contrafăcute şi produse cu termen expirat

Pe parcursul zilelor de odihnă, poliţiştii și ofițerii de la „Fulger” au continuat verificările prin cluburile de noapte, privind combaterea infracţiunilor şi asigurarea drepturilor consumatorilor, precum şi respectarea ordinei publice în localuri.

În acest sens, forţele de ordine cu suportul anagajaţilor Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială „Fulger” au vizitat cinci cluburi de noapte, fiind depistate grave încălcări a legislaţiei.

Astfel, în urma verificărilor specializate poliţiştii au constatat abateri legislative în domeniul contabilităţii, muncii, drepturilor consumatorilor şi altele. În incinta unui hotel au fost depistate domnişoare, care ar fi prestat servicii de masaj erotic şi servicii sexuale clienţilor, fiind ridicate telefoane mobile, prin intermediul cărora discutau cu potenţialii clienţi.

De asemenea, în toate localurile verificate au fost depistate  băuturi alcoolice fără timbre de acciz, pecum şi produse alimentare cu termenii de valabilitate expiraţi, iar în aparatele de casă şi control au fost constatate sume băneşti necontabilizate.

La fel în unele localuri, administraţia n-a prezentat autorizaţia de funcţionare obligatorie, lipsa registrelor contabile, fiind depistate tototată persoane cu vârstele de 17 ani, ceea ce contravine legislaţiei în vigoare.

În contextul încălcărilor elucidate şi documentate de poliţişti, urmează a fi sesizate instituţiile cometente pentru luare de atitudine conform legii.