ATENȚIE! Locuitorii mai multor străzi din capitală şi suburbii vor rămâne fără apă la robinete

Furnizorul de apă din Chișinău anunță pentru marți, 15 august, sistări temporare pe mai multe străzi din capitală, precum și din suburbiile Dumbrava, Sângera și Ghidighici.

SA „Apă-Canal Chișinău” menționează că va fi întreruptă furnizarea apei potabile pe stradela 1 Balcani; stradela 2 Balcani; stradela 3 Balcani; stradela 4 Balcani; stradela 5 Balcani și în satul Dumbrava. Sistările sunt planificate între orele 09:00 și 14:00, timp în care vor fi efectuate lucrări de branșare a apeductului nou-construit din strada Buiucani, 1, cu D-100 mm.

De asemenea, în legătură cu executarea lucrărilor planificate la stația de pompare „Sângera”, între orele 09:00 și 21:00 va fi sistată apa pe străzile Fântâna Schitului; Miorița; Sfatul Țării; Șleahul Puhoiului; Suveranității; Plămădeală; Muncești; Dealul Leului; M. Eminescu; A. Mateevici; Nucarilor; Daciei și Mircea cel Bătrân din localitate.

Tot marți, potrivit ACC, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Gas Natural Fenosa”, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces ce va conduce la sistarea alimentării cu apă în localitatea Ghidighici. Apa va fi sistată între orele 09:30 și 18:00, pe străzile Ponoarelor, Câmpiei, Emilian Bucov, Doina, Șt. Neaga, A. Donici și Frunze.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați.