„Am discutat cu oamenii din suburbie și le-am mulțumit pentru implicarea în dezvoltarea comunității iar împreună putem realiza multe obiective. În trei ani, investițiile municipalității în proiectele de dezvoltare a localității Ghidighici au fost de 12,5 milioane de lei.

Doar pentru lucrările de reparație a drumurilor s-au alocat 7,5 milioane de lei. Dintre acestea, 5,5 milioane de lei au fost investite în construcția drumului principal de acces în regiunea Gura Văii, pe str. Victoriei.

Tot anul acesta, din bugetul municipal s-au alocat 2 milioane de lei pentru reparația capitală a unui segment din str. Sfatul Țării. Pe acest drum zilnic circulă un număr mare de autoturisme, inclusiv transportul public municipal.

Totodată, Primăria Chișinău a inclus drumul de acces spre Ghidighici L462 și drumul L 415 Roșcani – stația Ghidighici în proiectul în valoare de 43 de milioane de lei, care prevede reparația căilor de acces în toate suburbiile Capitalei pe unde circulă transportul public”, a declarat Ceban.