Situația din Republica Moldova și reformele care au loc la nivel de țară și în Capitală au fost abordate de edilul Ion Ceban în cadrul unei întrevederi, la Erevan, cu șeful grupului de prietenie Republica Moldova – Armenia, șeful Comisiei parlamentare juridice, și mai mulți deputați din majoritatea parlamentară.

”Am discutat despre situația actuală din Republica Moldova, despre reformele care au loc la nivel de țară și despre proiectele inițiate de noi. Am vorbit despre Chișinău și cum vedem dezvoltarea orașului și a Republicii Moldova pe plan intern și extern. Am declarat că suntem deschiși să colaborăm în diverse domenii. Sunt foarte multe lucruri pe care le putem prelua după schimbul de experiențe în mai multe domenii”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de pe o rețea socială.

Amintim, în cadrul vizitei la Erevan, primarul Ion Ceban a avut deja întrevederi cu ministrul Infrastructurii al Armeniei, Gnel Sanosyan, și cu reprezentanți ai conducerii orașului Erevan în frunte cu Tigran Avinyan. În cadrul întâlnirilor s-a discutat despre proiectele orașelor și despre o colaborare mai avansată între administrațiile ambelor capitale.