În 2021, capitala Moldovei va lucra la un număr mult mai mare de proiecte decât în 2020, toate fiind concepute pentru a îmbunătăți viața cetățenilor și sunt foarte diverse.

Despre acest lucru a vorbit primarul general Ion Ceban în timpul emisiunii Miezul Zilei de la Moldova1. Acesta a subliniat că primăria planifică proiecte pentru diferite sfere ale vieții orașului – repararea drumurilor și curților blocurilor de locuit, revigorarea zonelor verzi și a rezervoarelor și multe altele.

Pentru prima dată pentru municipalitate, intenționăm să lansăm un program la scară largă pentru renovarea completă a curților caselor – vom elimina aceste gropi uriașe, care acoperă 90% din curțile capitalei. Știm că acum aproape fiecare curte arată groaznic și lucrăm la această problemă – a asigurat Ion Ceban.

El a subliniat că în acest moment se finalizează procesul de planificare a tuturor proiectelor planificate, după care vor fi lansate toate procesele necesare pentru implementarea acestora.

Anterior, Ion Ceban se arata indignat de faptul că unii membri ai consiliului municipal din anumite fracțiuni se comportă într-un mod ipocrit, ceea ce împiedică adoptarea și implementarea multor proiecte pentru dezvoltarea Chișinăului.