Gheorghe Urschi își sărbpătorește astăzi ziua de naștere. Maestrul împlinește 69 de ani

Maestrul Gheorghe Urschi își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Umoristul împlinește 69 de ani. Artistul care este țintuit într-un scaun cu rotile a fost felicitat de colegii de scenă și prieteni care i-au adus flori și cadouri.

Printre cei care l-au vizitat pe Gheorghe Urschi astăzi a fost Zinaida Julea, Adrian Ursu, frații Advahov și Iurie Sadovnic. Și în acest an, prietenii au păstrat tradiția. După ce anul trecut i-au adus în dar o maimuță ca simbol al anului 2016, anul acesta au venit cu un cocoș îmbrăcat în straie de sărbătoare i cu o punguță la gât. Acolo, oaspeții i-au pus daruri maestrului.

Surpriza la emoționat pe Gheorghe Urschi care a plâns de bucurie. Fiica umoristului spune că tatăl său a așteptat mult această zi.

“Starea sănătăţii oricum este mai bună decât după 2011. Noi vorbim mai binişor, noi gândim perfect, noi privim televizorul, discutăm. Mulţumesc tuturor care îi sunt alături şi acum”, a spus Liliana Urschi.

Gheorghe Urschi este actor, regizor și a fost supranumit regele umorului. El a părăsit scena după ce în 2011 a suferit un atac cerebral care l-a țintuit la pat o bună bucată de vreme. Au urmat apoi cure lungi de reabilitare, iar acum stă într-un scaun cu rotile.