Dramă pentru o copilă de 14 ani din Basarabeasca. Ar fi fost violată de propriul tată şi impusă să se prostituieze pentru bani

Dramă pentru o adolescentă de 14 ani din Basarabeasca. Fata ar fi fost violată de nenumărate ori de către propriul tată şi impusă să întreţină relaţii sexuale cu prietenii acestuia pentru bani.

Cazul înfiorător a devenit cunoscut recent după ce oamenii legii au efectuat cercetări mai bine de o lună, investigaţii soldate cu reţinerea acestuia. Astfel s-a stabilit că bărbatul de 44 de ani profita de faptul că fata se afla la întreţinerea acestuia şi o exploata sexual. Totul ar fi durat 2 ani. Individul găsea clienţi fetei şi îi aducea acasă unde o impunea să presteze servicii sexuale cu aceştia.

Odată cu tatăl fetei, poliţia a reţinut şi un bărbat care întreţinea relaţii sexuale cu adolescenta.  Ca urmare a șase percheziții, efectuate la domiciliul suspectului au fost ridicate obiecte, care ar putea avea importanţă pentru cauza penală.  De notat că anterior, tatăl fetei a fost condamnat pentru  leziuni corporale grave cu survenirea decesului.

Tatăl minorei și bărbatul care ar fi prestat servicii sexuale cu aceasta, sînt  arestați  pe un termen de 30 de zile şi riscă până la 20 de ani de închisoare.