Crimă în apropiere de Gara de Sud. Un individ de 20 de ani riscă să-şi petreacă următorii 15 ani la închisoare pentru omor

Un individ de 20 de ani, originar din Leova a fost reţinut de poliţişti pentru omor. S-a întâmpla după ce acum câteva zile, oamenii legii au fost alertaţi de către un cetăţean precum că în apropiere de Gara de Sud a găsit cadavrul unei femei.

La faţa locului s-a deplasat grupul operativ, dar şi medicul legist care a depistat pe corpul neînsufleţit al femeii o echimoză în zona capului. Totuşi, cadavrul a fost supus unei expertize medico-legale care a stabilit că victima a murit asfixiată. Ea s-a dovedit a fi locuitoare a capitalei şi avea 46 de ani.

Astfel, au fost întreprinse acţiuni de urmărire penală pentru a identifica făptaşul. După 24 de ore, individul a fost prins. El a fost judecat anterior pentru furt şi jafuri. El le-a spus oamenilor legii că a încercat să jefuiască femeia de telefonul mobil.

Actualmente bănuitul se cercetează penal pentru omor intenţionat în stare de arest şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 ani la 15 ani.