Clipe de coşmar pentru un taximetrist. 2 indivizi l-au ameninţat cu un cuţit şi l-au urcat cu forţa în maşină

Clipe de coşmar pentru un taximetrist. 2 indivizi care s-au dat drept clienţi l-au ameninţat cu un cuţit şi l-au urcat cu forţa în automobil.

Totul s-a întâmplat acum 2 zile. Oamenii legii au fost alertaţi despre un accident rutier produs în apropiere de Cricova. 2 automobile s-au ciocnit, iar unul dintre şoferi au fugit de la faţa locului. Imediat, poliţia a pornit pe urmele acestuia, astfel că automobilul a fost oprit pe strada Calea Orheiului din capitală. În automobil au fost depistaţi trei bărbaţi, dintre care doi în stare de ebrietate, fiind escortaţi la Inspectoratul de Poliţie a sectorului Râşcani pentru documentare.

În  cadrul investigaţiilor, poliţiştii au constatat că automobilul aparţine unei companii de taxi din oraşul Orhei, care a fost solicitat de doi indivizi într-o localitate din raion, pentru a se deplasa spre Capitală. Aceştia s-au dovedit a fi cu vârstele de 21 şi respectiv 26 ani, anterior judecaţi, originari dintr-un sat al raionului Orhei.

Al treilea bărbat s-a dovedit a fi taximetristul, care a declarat poliţiştilor că ultimii au furat produse de la o staţie peco din satul Peresecina, fără să achite casierului. Imediat, taximetristul a fost ameninţat să accelereze de la locul faptei. Ulterior, unul dintre făptaşi l-ar fi ameninţat cu un cuţit, încercând să-l deposedeze de automobil, şi a urcat la volan în stare de ebrietate. Ajungând în apropiere de Cricova a tamponat un autoturism şi a continuat deplasarea spre Capitală.

Bănuiţii au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore şi sunt cercetaţi penal pentru tâlhărie. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 8 ani până la 10 ani.