Primăria Municipiului Chișinău organizează un eveniment de excepție pentru toți tinerii și doritorii de emoții inedite – „Chișinău Youth Fest”, Ediția a II-a.
 
“În data de 13 august, începând cu ora 16:00, în Piața Marii Adunări Naționale, sunt invitați tinerii pentru a participa la Târgul de oportunități unde vor găsi cele mai interesante workshop-uri și oferte prezentate de Centrele Municipale de Tineret, Centrele de creație pentru copii și tineri, și Școlile Sportive din municipiu. Tot aici vei putea fi martor la un Dj battle, iar seara va culmina cu un concert alături de The Motans, Mohombi și Lexter care vor încinge atmosfera cu live performance-uri impresionante”, anunță Primăria Chișinău.
 
În cadrul „Chișinău Youth Fest” va avea loc lansarea aplicației mobile e-tineret, o platformă digitală dedicată tinerilor, care va oferi informații relevante și actualizate despre oportunități educaționale, evenimente culturale, activități de voluntariat și programe de dezvoltare personală.

Tot la eveniment va avea loc lansarea Voucher-ului „Anul Tineretului”, dar și Tombole cu Premii de Valoare.
Evenimentul este organizat în contextul Zilei Internaționale a Tineretului și are ca scop sprijinirea tinerilor, oferirea de oportunități valoroase, și implicarea acestora în activități pe diferite domenii de interes pentru a-și descoperi noi abilități și pasiuni.