30 august – 3 septembrie este perioada în care, la Mediacor, vă puteți întâlni cu cele mai bune cărți și cu unele dintre cele mai importante personalități ale lumii culturale din România și Republica Moldova, în cadrul Bookfest Chișinău.

Bookfest Chișinău 2023 se bucură de Înaltul Patronaj al Președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, și al Președintelui României, Klaus Iohannis, făcând dovada sprijinului României și arătând contribuția deosebită a culturii, a cărții și a literaturii în parcursul democratic pe calea europeană a Republicii Moldova.

În fiecare zi, de la 10 la 20, publicul de toate vârstele este așteptat la lansările și atelierele din cadrul Bookfest; intrarea este liberă unele dintre cele mai importante edituri din România și Republica Moldova vor fi prezente cu cele mai noi titluri.

Cristian Tudor Popescu, Ioana Pârvulescu, Adrian Cioroianu, Radu Paraschivescu, Veronica D. Niculescu, Cătălin Dorian Florescu, Cristian Mungiu, Radu Vancu, Ștefan Lemny, Bogdan Murgescu, Martin Rill, Cristian Manolachi, Liviu Cîmpeanu, Ligia Ruscu, Bogdan Crețu sau George Cornilă sunt doar câteva dintre personalitățile culturale din România pe care le veți putea întâlni la această ediție Bookfest Chișinău.

Salonul Internațional de Carte Bookfest revine la Chișinău cu cea de-a șasea ediție, între 30 august și 3 septembrie, la Mediacor, Universitatea de Stat din Moldova (str. Alexei Mateevici nr. 60), într-un spațiu atractiv şi primitor, iar organizatorii pregătesc publicului bibliofil o adevărată sărbătoare a cărții. Pentru al doilea an consecutiv, evenimentul a fost onorat cu Înaltul Patronaj al Președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, și al Președintelui României, Klaus Iohannis.