De-a dreptul noroc chior pentru bărbatul împuscat la Bălți. Medicii spun că tânărul de 26 de ani, căruia i s-au lipit oasele craniului, ca într-un puzzle, este în stare gravă, dar stabilă.

El a fost detubat și transferat în Secția de terapie intensivă. Între timp a deschis și ochii, dar nu este în stare conștientă. Totuși, până și medicii, care l-au operat, sunt șocați de progresul stării sale de sănătate, ținând cont că un glonț i-a străpuns capul.

„Bărbatul a fost supus unei intervenții chirurgicale, după care a fost transferat în Secția de terapie intensivă, în prezent pacientul este în stare gravă, dar stabilă, reacționează la sistemul dolor și urmează tratament medicamentos”, a declarat Andreea Galici, purtătoare de cuvânt Bălți.

Deși era grav rănit la cap, medicii susțin că el a fost dus la spital în stare conștientă, ba mai mult, le povestise despre niște cicatrici rămase din copilărie. După ce i s-a făcut o radiografie cu raze Roentgen, a fost imediat dus în sala de operații. Între timp, la spital venise și nașul său de cununie, care ar fi fost alertat de soția bărbatului.

„- Până la incident ați aflat ceva probleme la dumnealui?
– Noi în ultima perioadă nu am discutat vreo jumătate de an. De asta nu știm că au fost careva probleme, posibil au avut ceva în familie, dar nu pot să vă spun.
– Este căsătorit?
– Da! Are soție? Da, este peste hotare. Nu a avut probleme cu oamenii legii, mai demult a avut.”

O echipă de medici din Bălți a reușit să efectueze cu succes o operație pentru a salva viața unui tânăr de 26 de ani, împușcat în cap.

sursa