Au tăiat lemne, au curățat zăpada și au adus apă bătrânilor. Sute de polițiști au sărit în ajutor zilele trecute

Sute de polițiști au sărit în ajutorul bătrânilor sau bolnavilor zilele trecute când au avut loc ninsori puternice. Oamenii legii au avut dintre cele mai neobișnuite munci – au tăiat lemne de foc, au curățat zăpada din curți și au adus apă.

Potrivit poliției, oamenii legii au intervenit în 46 de cazuri de urgență unde au ajutat la deblocarea din nămeți a 87 de persoane. Totodată, angajații poliției au vizitat 700 de familii social vulnerabile și 300 de bătrâni și bolnavi care nu au alt ajutor decât cel din partea autorităților.

De asemenea au fost create peste 100 de echipe mobile mixte compuse din reprezentanți ai mai multor instituții ale statului, inclusiv voluntari pentru ca ajutorul lor să ajungă la cât mai multe persoane care au nevoie de el, mai ales în aceste zile.

Poliția vine în ajutorul acestei categorii de persoane pentru ca bătrânii, bolnavii și ceilalți care primesc ajutor să iasp cât mai puțin din casă astfel evitând cazurile de hipotermie, degerături, fracturi sau alte situații neplăcute.

politie_Ajutor3 politie_ajutor1 politie_ajutor