Atenție șoferi! Bulevardul Ștefan cel Mare va fi închis

78

Bulevardul Ștefan cel Mare va fi închis pentru încă 4 zile. Primăria municipiului Chișinău anunță că traficul va fi suspendat întrucât vor avea loc lucrări de reabilitare a drumului.

Astfel, începând cu această noapte și până pe 22 octombrie dimineața șoferii nu vor putea circula pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perimetrul străzilor Mihai Viteazul şi Piaţa „Dimitrie Cantemir”.

Și transportul public va avea de suferit. Traseele vor fi modificate după cum urmează:

Ruta de troleibuz nr. 11 – se anulează; Traseul rutelor nr. 5 și nr. 8 se scurtează până la Universitatea de Medicină și Farmacie; Traseul rutei nr. 23 – se scurtează până la str. Mitropolit Dosoftei; Traseul rutelor nr. 21 și nr. 27 se modifică după cum urmează: în direcția spre sectorul Ciocana – de pe str. Ion Creangă pe străzile V. Belinski, Vasile Lupu, Constantin Stere, A. Șciusev, Mihai Viteazul și în continuare pe traseele stabilite; Troleibuzele de pe rutele nr. 22 și nr. 28: în direcția sectorului Botanica – de pe str. Ion Creangă pe străzile V. Belinski, Vasile Lupu, A. Șciusev, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseele stabilite; în direcția sectorului Buiucani – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Mihai Viteazul, Columna, H. Coandă, Ion Creangă și în continuare pe traseele stabilite.

Autobuzele care vor circula în direcția sectorului Botanica: Rutele nr. 3, nr. 26 și nr. 122 – de pe str. Ion Creangă pe străzile V. Belinski, Vasile Lupu, A. Șciusev, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseele stabilite; Rutele nr. 17 și nr. 46 – de pe Calea Ieșilor pe străzile Mitropolit Dosoftei, Mihai Viteazul, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.

În direcția sectorului Buiucani: Rutele nr. 3, nr. 17, nr. 26, nr. 46 și nr. 122 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Mihai Viteazul, Columna, H. Coandă, Piața Dimitrie Cantemir și în continuare pe traseele stabilite.

Microbuze care se vor deplasa spre sectorul Botanica: Rutele nr. 101, nr. 103, nr. 125, nr. 126 și nr.154 – de pe Piața “Dimitrie Cantemir” pe străzile Mitropolit Dosoftei, Mihai Viteazul, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.

În direcția sectorului Buiucani: Rutele nr. 101, nr. 125 și nr. 154 – de pe str. A. Șciusev pe străzile Mihai Viteazul, Columna, H. Coandă, Piața Dimitrie Cantemir și în continuare pe traseele stabilite; ruta nr. 126 – de pe str. Mihai Viteazul pe străzile Columna, H. Coandă, Ion Creangă și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.