Astăzi, 25 iunie, în incinta Sălii Polivalente a Manejului de Atletică Ușoară, str. A. Doga, 26, luptătorii de Kickboxing din municipiul Chișinău și de peste hotarele Republicii Moldova își vor măsura puterile în cadrul Turneului Internațional Cupa Primarului General al municipiului Chișinău, 2022 la kickboxing.

„Competiția va întruni circa 250 de participanți, reprezentanți ai cluburilor sportive din municipiul Chișinău, din țară și de pete hotarele Republicii Moldova și are drept scop popularizarea kickboxing -ului în rândurile copiilor și a tineretului, nu doar ca o artă marțială, ci ca o întreagă filozofie și stil de viață, realizând perfecțiunea atât în planurile fizice, cât și în cele spirituale, percepute nu numai ca un exercițiu, ci și ca bază pentru educația generațiilor viitoare pe principiul non-violenței, fondate pe studiul kickboxing –ului”, a menționat Ion Ceban.

Programul desfășurării competițiilor:

➡️ 25 iunie 2022:
11:00 -15:00 – luptele pentru amatori
15:00 – 18:00 – luptele semiprofesionale
19:00 – deschiderea oficială
19:30- 23:00 – începutul luptelor pentru sportivii profesionisti

➡️ 26 iunie:
– Totalurile Turneului
– Ședința tehnică cu arbitri
– Plecarea echipelor și sportivilor

Evenimentul este organizat de către Primăria municipiului Chișinău, Direcția Generală Educație Tineret și Sport și Clubul Sportiv „Garuda” și coordonat cu Federația Națională Oriental Kickboxing.