În contextul alegerilor locale generale care vor avea loc la data de 5 noiembrie 2023, Agenția Servicii Publice îndeamnă cetățenii Republicii Moldova cu drept de vot să-și verifice valabilitatea actelor de identitate.

Într-un comunicat de presă. ASP menționează că buletinele de identitate ale cetățeanului Republicii Moldova care au înscrisul privind înregistrarea la domiciliu pe partea verso devin nevalabile din momentul radierii din evidență a titularilor acestora.

Titularii actelor de identitate pot să-și verifice valabilitatea actelor de identitate pe pagina web oficială a Agenției Servicii Publice accesând link: https://e-services.md/public/WebPublic/index.php...

În cazul în care actele de identitate nu sunt valabile sau vor expira în perioada imediat următoare, Vă recomandăm să solicitați preschimbarea acestora la orice centru multifuncțional al Agenției Servicii Publice, indiferent de locul înregistrării la domiciliu și/ sau la reședința temporară.

„Dacă nu vă place să pierdeți ore în șir, stând în rând la ghișee, programați-vă online vizita la ASP, în funcție de agenda pe care o aveți. Este foarte comod!

Informația detaliată privind eliberarea buletinului de identitate o puteți găsi aici: https://www.asp.gov.md/ro/agentia/noutati/2023-08-25”, precizează comunicatul.