Doi soți, un bărbat de 74 de ani și o femeie de 69 de ani, au murit după ce au fost implicați într-un accident rutier pe traseul Bălți-Edineț.

Potrivit șefei Secției Comunicare și Protocol a IGP, Diana Fetco, accidentul a avut loc în jurul orei 08:17. Autoritățile au stabilit preliminar că un automobil de model Renault Kango s-a lovit cu un autocar de model Neoplan de pe ruta Chișinău-Kiev, după ce șoferul mașinii a efectuat o manevră de întoarcere regulamentară.

În rezultat, mașina de marca Renault a fost lovită lateral de un autocar de pe ruta Chișinău-Kiev care se deplasa regulamentar de la Chișinău spre Edineț.

Astfel, la fața locului au intervenit două echipe de salvatori pentru a efectua lucrări de descarcerare a două persoane blocate între fiarele automobilului.

În acest sens, angajații IGSU au reușit să deblocheze corpul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 74 de ani, precum și o femeie în stare de inconștiență de 69 de ani. Femeia a fost predată de urgență medicilor, care ulterior au constatat decesul acesteia în ambulanță.

Cei 19 pasageri care se aflau în autocarul de rută nu au avut de suferit. Oamenii legii au inițiat o anchetă pe acest caz pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images
gallery images

sursa