O femeie, în vârstă de 38 de ani, a suferit traumatisme, în urma unui accident rutier produs în această dimineață pe traseul dintre satele Pelinia și Sofia din raionul Drochia.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), oamenii legii au stabilit că șoferița, aflându-se la volanul unei Toyota Corolla, a pierdut controlul mașinii și a derapat de pe traseu, inversându-se în afara părții carosabile. În automobil se aflau și trei pasageri.

„În urma accidentului rutier, șoferița s-a ales cu traumatisme, fiind internată la Spitalul Raional Drochia. Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele, una dintre cauze fiind și defecțiunea tehnică a unității de transport”, a specificat IGP.  

De asemenea, IGP a precizat că „persoana de la volan este președinta organizației teritoriale a unui partid politic într-un raion din nordul țării și împreună cu cei trei pasageri se deplasa spre protestul din Chișinău”.

În acest context, polițiștii au îndemnat șoferii să fie responsabili și să verifice starea tehnică a automobilului înainte să pornească la drum și să respecte Regulamentul Circulației Rutiere.

img24000686
img24000686
img24000686

sursa