Șefa de la Spații Verzi propune „să se închidă porțile parcurilor” după 23:00. Se întâmplă din cauza automobilelor private care intră în zona de agrement pe parcursul nopții.

Victoria Covali a precizat că administrația orașului a cheltuit sume enorme pentru aceste spații de odihnă. Conform ei, după 23:00 accesul trebuie limitat în parcurile Capitalei, transmite realitatea.md.

„Trebuie să fie câteva intrări oficiale. Venim în scurt timp cu măsuri pentru fiecare parc în parte. Accesul (n. red.: mașinilor) trebuie să fie restricționat. Și evident, parcul trebuie să aibă un program. Porțile se închid și… mă rog. Imposibil. 

Municipalitatea a alocat sume exorbitante pentru aceste parcuri și din cauza comportamentului care este. Începând cu 02:00 propunem ca parcurile să fie închise și să nu permite accesul nimănui”, consideră oficiala.

Primăria vrea să permită în parc doar accesul pompierilor, ambulanței și mașinilor de la Spații Verzi. La fel, ei au precizat că în curând vor plasa panouri informative privind reguli de comportament.